‘Ik breng je graag in beweging, om licht te brengen in alle aspecten van blokkades.’

 

Over therapeut Dammie Sinoo

Of het nu om individuele, koppels- of gezinstherapie gaat, therapeut Dammie Sinoo van praktijk Hartmediator is uitdagend en direct, maar niet oordelend of betuttelend. Dammie bekijkt het holistische totaalbeeld van de cliënt en verkent in de sessie of workshop zijn of haar mogelijke levensdoelen.
Voor haar functie als therapeut werkte Dammie in de reclamewereld. Ze is zich meer gaan richten op de kunst en sociale kant van het leven en zag dat ze haar kwaliteiten en menselijk inzicht ook goed kon inzetten voor de mentale gezondheid. Daaropvolgend maakte zij een carrière switch. Nu connect ze met iedere cliënt op opleidings- of zielsniveau waardoor de relatie met haar als therapeut heel natuurlijk aanvoelt. In het hart van de therapie ligt de relatie tussen de cliënt en de therapeut.
Ondanks dat ze gediplomeerd Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ) is, en geleerd heeft diagnostisch te werk te gaan, zal ze geen haast hebben om iemand diagnostisch of pathologisch tegemoet te treden. Ze noemt om die redenen de mensen die naar haar praktijk komen nooit patiënten maar cliënten. Samen vinden zij de sleutels die gesloten deuren doen opengaan.

Persoonlijke begeleiding

 

Praktijk Hartmediator biedt personal coaching, begeleiding en relatietherapie op maat.
Door de holistische aanpak verbeter je je geestelijke én lichamelijke gezondheid.
Therapeut Dammie Sinoo van Hartmediator is gediplomeerd POH-GGZ.

Als holistisch therapeut geeft Dammie sessies en workshops met behulp van unieke ervaringsgerichte methodes.

Ze helpt jou met het opbouwen en richting geven aan je carrière, het onderhouden
van relaties, het beter leren omgaan met een levensfase, het opvoeden van je kind(eren) en
het stimuleren van persoonlijke groei.
Vind de antwoorden en focus om je hart en hoofd in harmonie te brengen.