‘Zelfkennis is de basis voor een goed leven en soms heb je een ander nodig om die kennis je eigen te maken.’

 

Wat kan hartmediator voor jou betekenen?

Naast een drukke baan zijn er meerdere oorzaken die bijvoorbeeld tot een burn-out kunnen leiden.
Je bent niet ziek als je hulp vraagt om je werkelijke zelf weer te (her)vinden. Zelfkennis is de basis voor een goed leven en soms heb je een ander, al is het maar voor even, nodig om die kennis je eigen te maken. Om weer richting te geven aan je carriè re en beter leren omgaan met een levensfase.

Heb je een vraag? Overweeg je in therapie te gaan? 
Mail of bel mij gerust, en we maken een vrijblijvende afspraak. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens.
Videobellen en avondsessies behoren ook tot de mogelijkheid.

 

06-53616167

Loop je ook tegen problemen aan op je werk en wil je samen gaan onderzoeken?

Ik nodig je uit om te komen praten. Om te ontdekken wat er nog meer in jou schuilgaat. Door mijn holistische aanpak verbeter je je geestelijke en lichamelijke gezondheid en verken je je werk- en levensdoelen.

In therapie gaan betekent in beweging komen. Onderzoeken wat de oorzaak of aanleiding is voor een depressie of voor angsten die je ervaart.

Waar moet je beginnen om bij jezelf te komen? Welke innerlijke overtuigingen en mensen met hun overtuigingen staan jou in de weg?

Ik breng je graag in beweging. Om licht te brengen in alle aspecten van blokkades. Integraal werken, niks ontzien, alles doet mee. Zonder mening.
Mijn methodieken lenen zich hier goed voor. Ze belichten alle schaduwkanten en gedachten, tot ze niet meer onbewust duister kunnen zijn.

In mijn werk loop ik tegen dezelfde problemen aan als in mijn huwelijk

Dit schreef één van mijn cliënten na een traject bij Hartmediator:
‘Een investering die ik dagelijks ‘terugverdien’. In mijn werk en privé had ik last van een aantal terugkerende patronen en verdedigingsmechanismen, die mijzelf en mijn omgeving hinderden. In het verleden ben ik hier ook mee aan de slag geweest. Maar nooit met hetzelfde resultaat. Niet zozeer het inzicht maar juist de weg naar (gedrags)verandering die Dammie samen met mij gezocht en gevonden heeft, is voor mij van bijzondere waarde.
In mijn werk verwijs ik regelmatig medewerkers en klanten naar een coach. Tegenwoordig raad ik Dammie dan ook regelmatig aan als coach en therapeut. Als u meer wilt weten dan kunt u mijn contactgegevens via Dammie opvragen.’

Review jobcoaching

Enkele dagen ervoor heb ik Dammie leren kennen en al snel kon ik bij haar voor een sessie op spreekuur komen op een mooie dag in december 2020. Ik ben al heel lang aan het zoeken naar oplossingen voor de ‘tekortkomingen’ in mijn karakter. Echter door een eerdere ondermaatse ervaring met gezondheidszorg ben ik ben kritisch op mijn behandelaar. Dammie gaf aan dat ze bij mij kon bereiken wat voor mij belangrijk was om aan te werken.

De sessie werd uiterst professioneel ingestoken en wat ik vooral prettig vond was haar persoonlijke benadering. Ze gaf me het gevoel als mens aanwezig te zijn in het gesprek. Ondanks dat ze veel vragen moest stellen om het te behandelen onderwerp goed in beeld te krijgen, was er ruimte voor visies die ik zelf had op bepaalde verbanden of conclusies. Hiermee heeft ze veel vertrouwen gewonnen gedurende de sessie. Ze heeft me het gevoel gegeven dat ik betrokken werd in het proces van de sessie.

Inhoudelijk heeft deze ene sessie mij veel gebracht. Aan de hand van haar aantekeningen kwamen er aan het einde van de sessie enkele adviezen naar voor. Door het vertrouwen uit de sessie heb ik de adviezen ter harte genomen en ben er mee aan de slag gegaan. Ik handelde voorheen veel vanuit kennis en vond het lastig vanuit mijn gevoel te handelen. Met name voor mijn ambitie van leidinggevende had ik steun nodig. Ik was de sessie begonnen, omdat ik de relaties met collega’s en mensen die ik zoal tegenkom wilde verbeteren. De effecten van de sessie hadden een gewenst effect, maar het ging verder dan dat. In mijn gezin heb ik een grote stem in de sfeer en de gemoedstoestand. Naar nu blijkt was ik meer aan het managen. 2 dagen na de sessie bij Dammie begon ik die sfeer opeens ook te voelen. Sindsdien is de relatie met al mijn gezinsleden nog beter geworden, maar ook mijn gevoel voor de sfeer in huis is toegenomen.

Ik ben Dammie dankbaar voor deze inzichten. Daarnaast bewonder ik hoe ze de kern van mijn probleem in zo’n kort tijdsbestek heeft kunnen vinden en van zo’n effectieve bijsturing heeft kunnen voorzien.